Paieška
Reklama

Grikių apkepas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vanduo , 500 ml;
  • Varškė , 250 gr.;
  • Grikiai , 250 gr.;
  • Fermentinis sūris , 200 gr.;
  • Taukai, kiaulių , 20 gr.;
  • Kiaušinio baltymai , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti birią grikių košę.
  2. Grikius sumaišyti su kiaušinio baltymu ir išdžiovinti.
  3. Supjaustyti, pakepinti svogūnus ir sumaišyti su maltu sūriu, grikių koše, varške bei viską pagardinti prieskoniais pagal skonį.
  4. Į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą indą sukrėsti paruoštą masę, išlyginti paviršių, apšlakstyti grietine ir kepti įkaitintoje orkaitėje.
Receptą atsiuntė Julita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]