Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Duoną "ciabatta" nerūpestingai suplėšykite, pabarstykite prieskoniais: pipirais ir druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Dėkite į orkaitę, kol apskrus. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje su įjungta grilio funkcija.
Įkaitinkite aliejų. Dėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to sudėkite svogūną, pankolį, česnaką. Trumpai apkepinkite ant kaitrios ugnies. Tuomet apkepinkite ir kalmarus. Sudėkite likusius produktus.
Ant lėkštės sudėkite apskrudusius "ciabatta" gabalėlius, ant jų sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite serviravimą šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi.
Taip paruošti galite ir kitas jūros gėrybes.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt