Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais
, 25 gr.;
Vyšniniai pomidorai
, 150 gr.;
Raudoni svogūnai
, 40 gr.;
Artišokai, marinuoti
, 80 gr.;
Alyvuogių aliejus
, 40 gr.;
Balzamiko actas
, 1 v.š.;
Gražgarstės lapeliai
, 40 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite aliejų su prieskonių mišiniu ir ištepkite juo vištienos kumpį.Palikite pastovėti apie 20 min.
Vištieną suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 12 min.
Patiekite vištienos iešmelius su gražgarstės salotomis, pomidorų skiltelėmis, marinuotais artišokais ir raudonaisiais svogūnais. Ant salotų užpilkite balzamiko acto ir aliejaus ar tzatziki padažo.