Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais
, 1 v.š.;
Ėrienos kumpis
, 800 gr.;
Ropės
, 200 gr.;
Morkos
, 200 gr.;
Svogūnai
, 50 gr.;
Česnakai
, 2 skilt.;
Rozmarinai
;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite mėsą kubeliais ir sumaišykite su aliejumi bei prieskonių mišiniu. Tada įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite marinuotis apie 6 val. Vėliau apkepkite mėsą keptuvėje.
Tuo tarpu nulupkite daržoves ir supjaustykite stambiais gabalėliais.
Mėsa kartu su daržovėmis sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 1,5 val.