Paieška
Reklama

Eglutė šventiniam stalui papuošti

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Reikės:
  • Obuoliai , 3 vnt.;
  • Spanguolės , 1 sauj.;
  • Vyšnios , 1 vnt.;
  • Medus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Du didelius obuolius ir vieną mažesnį supjaustykite griežinėliais.
  2. Kiekvieną obuolio griežinėlį apipjaukite, kad gautųsi žvaigždžių forma.
  3. Šias „žvaigždes“ plonai patepkite medumi ir sudėkite vieną ant kitos.
  4. Papuoškite eglutę spanguolėmis ar granatų sėklomis.
  5. Ant viršūnės užtupdykite vyšnią. :)
Receptą atsiuntė Patricija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]