Paieška
Reklama

Egidijaus pica

  • 5.0 5 5
6 įvertinimai | 0
Kategorijos: Picų receptai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Įdarui:
  • Pomidorai, vyšniniai , 200 gr.;
  • Kumpis, rūkytas , 300 gr.;
  • Sūris , 250 gr.;
  • Alyvuogės , 1 skard.;
Padui:
  • Miltai, kvietiniai , 400 gr.;
  • Vanduo , 250 ml;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 2 a.š.;
  • Mielės, sausos , 2 a.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Gaminti paprasta. Padarome tešlą iš nurodytų produktų. Minkymas turėtų užtrukti apie 10 min. Galima daryti duonkepėje su minkymo programa. Čia kievieno fantazijos reikalas, kaip tą tešlą paruošite.
  2. Suminkę sudedame į indą (laikome šiaip apie 1 val.), kurį galėtume uždengti maistine plėvele.
  3. Supjaustykite įdaro ingredientus. Visi išvardinti produktai gali būti varijuojami pagal Jūsų skonį (iškyrus picos pado).
  4. Padą reiktų ištampyti, bent jau taip daro Italai, apie 40 cm. Kas neturi noro, gali pasiimti mūsų gerbiama kočėlą.
  5. Toliau darome padažą. Čia galima daryti taip, kaip tik "fantazija" leidžia, bet produktai turi buti alyvuogių aliejus ir pomidoras (perspėju nesmulkinti pamidoro smulkintuve, nes jis pašviesėja ir nesuteikia reikiamos spalvos picai).
  6. Išdeliojame su šluoste padažą (dar galime įdėti baziliko ar šiaip picos prieskonių, žodžiu, ką tik mėgstate) ir dedame tarkuotą ar kitaip smulkintą sūrį (atkreipiu dėmesį - sūris dedamas pirmas iš produktų, bent taip aš darau) toliau svogūnėlis ir įjungta fantazija :)
  7. Kad tešla nesausėtų, patarčiau pašlakstyti ją vandeniu (aš tai darau su purkštuveliu, kuris skirtas gėlėms).
  8. Orkaitė įkaitina 220 laipsnių. Kepame apie 20 min.
  9. Vuale :) Patiekalas paruoštas. Visiems skanaus :)
Receptą atsiuntė Egidijus
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]