Paieška
Reklama

Duona

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Naminė duona, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Vanduo , 60 ml;
  • Pienas , 50 ml;
  • Mielės , 15 gr.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Miltai, kvietiniai , 500 gr.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje ištirpinti mieles. Įberti 5 šaukštus miltų ir 1 šaukštą cukraus, išmaišyti. Palikti 20 minučių šiltoje vietoje.
  2. Po to supilti pieną, likusį cukrų, miltus, druską ir išminkyti.
  3. Palikti, kad pakiltų 1 valandai.
  4. Po to dar kartą paminkyti ir suformuoti duonos kepaliuką.
  5. Aptepti aliejumi ir palikti skardoje dar 20 minučių.
  6. Kepti 40 minučių 190° C orkaitėje.
Receptą atsiuntė Rita
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]