Paieška
Reklama

Dilgėlių pyragas su ryžiais

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Įdarui:
  • Ryžiai , 3 stikl.;
  • Sūris, fermentinis , 300 gr.;
  • Dilgėlės , 3 sauj.;
  • Kiaušiniai , 9 vnt.;
Tešlai:
  • Miltai , 350 gr.;
  • Margarinas , 200 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Patepimui:
  • Sviestas , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Margariną išlydome. Sudedame kiaušinį, miltus, druską ir išminkome tešlą. Paliekame šaltoje patalpoje, 1 valandai.
  2. Tada iškočiojame maždaug 5 mm storio lakštą ir įtiesiame į sviestu išteptą skardą. Apipjaustome tešlos kraštus ir iš atlikusios tešlos, išpjauname lapelius.
  3. Dilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustome. Išplakame kiaušinius ir sutarkuojame sūrį.
  4. Dilgėles, kiaušinius ir sūrį sumaišome su virtais ryžiais, pasūdome, bei sukrečiame į kepimo indą, ant tešlos. Viršų papuošiame tešlos lapeliais.
  5. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol pyrago viršus gražiai paruduoja.
Receptą atsiuntė Nijolė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]