Paieška
Reklama

Dešrelės tešloje

  • 4.0 4 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Dešrelės , 6 vnt.;
Tešlai:
  • Pienas , 50 ml;
  • Miltai , 30 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Kepimui:
  • Aliejus , 3 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš pieno, kiaušinio, miltų ir druskos išmaišome tešlą.
  2. Į kiekvieną skyrelį formoje, skirtoje kepti keksiukams, įpilame po pusę šaukštelio aliejaus. Kepimo formą dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kad aliejus gerai įkaistų.
  3. Tuomet išimame formą ir įdubas užpildome tešla. Į vidurį įdedame dešrelę (mini dešrelės) ir kepame 20-25 min. Patiekiame su kečupu.
Receptą atsiuntė Paula
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt