Paieška
Reklama

Desertinis tortas

  • 2.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Grietinė , 0,5 l;
  • Cukrus , 1,5 v.š.;
  • Sausainiai , 200 gr.;
  • Vaisiai ;
  • Želatina , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išbrinkusią želatiną pavirinti, jog ištirptų granulės ir leisti ataušti.
  2. Grietinę elektriniu maišytuvu išplakti, maišant pilti želatinos tirpalą ir smulkintus vaisius ir sausainių trupinius.
  3. Masę dėti į tortinę, o viršų papuošti vaisiais.
  4. Tortą dėti į šaldytuvą, kol sustings.

    Skanu ir paprasta :)
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt