Paieška
Reklama

Desertas su vaisiais

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Uogos , 400 gr.;
  • Šokoladas, baltasis , 200 gr.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
Papuošimui:
  • Ledai, vaniliniai , 200 gr.;
Reikės:
  • Tortilija , 4 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Tortilijas apibarstyti vaniliniu cukrumi, ant jų vienodu sluoksniu sudėti vaisius ir uogas.
  2. Apibarstyti tarkuotu šokoladu, perlenkti ir kepti kepsninėje iš abiejų pusių, kol ištirps šokoladas.
  3. Tortilijas patiekti papuoštas vaniliniais ledais. Skanaus!
Receptą atsiuntė Živilė
Komentarai
karolina (2011-04-17 11:33:00)
na dar nebandziau bet pabandysiu :)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]