Sudėkite į indą margariną, vanilinį cukrų, cukrų, krakmolą, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, migdolus, apelsinų esenciją, pieną ir gerai išmaišykite.
Tešlą padalinkite pusiau ir į vieną dalį įmaišykite kakavos miltelius. Į vieną skardos pusę dėkite šviesiąją, į kitą tamsiąją tešlos dalį (ne storesniais kaip 0,5 cm sluoksniais). Kepkite apie 10 min. iki 200 C įkaitintoje orkaitėje ir atvėsinkite.
Puse uogų drebučių aptepkite šviesiąją tešlos dalį.
Iš marcipanų masės, suminkytos su romu (arba citrinos sultimis) bei 100 g cukraus miltelių, iškočiokite šviesiosios tešlos papločio dydžio lakštą, jį uždėkite ant šviesiosios tešlos ir uždėkite tamsiosios tešlos paplotį.
Kepinį supjaustikyte ir padenkite išlydyto šokolado sluoksniu.
Iš citrinos sulčių ir cukraus paruoškite glajų ir papuoškite pyrago viršų, kad gautųsi „domino“.