Paieška
Reklama

Desertas „Chocolate Fondant“

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Šokoladas, juodasis , 100 gr.;
  • Miltai, kvietiniai , 50 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Mėta , 1 pund.;
  • Kakava , 2 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190° C.
  2. Ištepkite kepimui skirtus indelius sviestu. Įberkite šiek tiek kakavos miltelių ir pasukiokite formelę, kad kakava apliptų formelės kraštus ir dugną.
  3. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite sviestą ir šokoladą.
  4. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi. Plakite tol, kol ištirpsta cukraus granulės.
  5. Į ištirpusio sviesto ir šokolado masę įmaišykite miltus.
  6. Sumaišykite kiaušinių plakinį su šokolado ir sviesto mase.
  7. Supilkite tešlą į paruoštas kepimo formeles.
  8. Pašaukite į įkaitusią orkaitę 6 minutėms.
  9. Patiekite su ledais ir papuoškite mėtos lapeliais.
  10. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]