Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temp. . Ištirpinkite sviestą. Išplakite kiaušinius su 200 ml cukraus iki purumo. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir tarkuotą citrinos žievelę. Suberkite juos į kiaušinių mišinį. Įmaišykite grietinę ir lydytą sviestą. Išmaišykite, kad tešla būtų vientisa. Supilkite tešlą į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo skardelę. Kepkite orkaitės centre apie 40 minučių.
Išvirkite sirupą. Virkite citrinos sultis su 150 g cukraus ir dviem šaukštais vandens ant mažos ugnies iki sirupo konsistencijos. Iškeptame pyrage mediniu pagaliuku padarykite daug skylučių ir po truputį užpilkite karštu sirupu. Atvėsusį pyragą puoškite bruknėmis, bruknių sirupu ir apibarstykite cukraus pudra. Pyragą supjaustykite riekelėmis arba trikampėliais.