Paieška
Reklama

Charčo sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Šonkauliukai (juosta) , 300 gr.;
  • Ryžiai , 250 gr.;
  • Pomidorų pasta , 2 v.š.;
  • Adžika , 125 gr.;
  • Svogūnas , 2 galv.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Aliejus kepimui , 3 v.š.;
  • Druska , 2 v.š.;
  • Prieskoniai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
  2. Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
  3. Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
  4. Atskirai išvirti ryžius.
  5. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100 ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
  6. Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
  7. Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.

    Skanaus.
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]