Paieška
Reklama

Česnakinė bagetė

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Reikės:
  • Prancūziški batonai, maži , 2 vnt.;
  • Sūdytas sviestas , 75 gr.;
  • Grietinė , 1 a.š.;
  • Česnako skiltelės , 4 vnt.;
  • Petražolės, kapotos , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svietą ištrinti su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine.
  2. Batonuose padaryti įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauti daugiau nei per pusę storio.
  3. Į kiekvieną įpjovą dėti po gabaliuką žalumynų sviesto.
  4. Dėti į orkaitę maždaug 5 min.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]