Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Ruošiame mėsos įdarą: į faršą maišome su smulkintu svogūnu, prieskoniais, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Gaminame tešlą: į kitą dubenį dedame varškę, pilame kefyrą, įberiame po šaukštelį druskos ir sodos, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą.
Tešlą iškočiojame, pjaustome stačiakampiais gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio krašte dedame mėsos įdaro, kitu kraštu užlenkiame. Kraštelius užspaudžiame šakute.
Į puodą pilame aliejaus. Kai aliejus užverda, dedame po kelis čeburėkus ir verdame ant silpnos ugnies. Vienai pusei gražiai apskrudus, reikia apversti.