Paieška
Reklama

Bulvių traškučiai

  • 3.4 5 5
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Reikės:
  • Bulvės , 1 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
Kepimui:
  • Aliejus , 0,5 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite bulvę ir sutarkuokite plonais griežinėliais.
  2. Bulvių griežinėlius sudėkite į verdantį aliejų. Įkaitintame aliejuje virkite apie 4 minutes.
  3. Bulvių traškučius nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
  4. Apibarstykite druska ar pipirais.
  5. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]