Paieška
Reklama

Bulvių patiekalas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Reikės:
  • Bulvės , 1 kg;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, jas nuplauti ir supjaustyti išilgai į 8 dalis.
  2. Sudėti jas į plastikinį maišelį, užpilti aliejaus, prieskonių.
  3. Užrišti maišelį ir kratyti tol, kol visos bulvės pasidengs aliejumi ir prieskoniais, tada bulves suberti į skardą, o maišelį išmesti.
  4. Kepti 25min 200° C temperatūroje. Baigiant kepti galima apibarstyti tarkuotu sūriu.
  5. Valgyti su varške, grietine ar daržovėmis. Skanaus
Receptą atsiuntė Kamilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]