Paieška
Reklama

Bulvių maltinukai su grybų padažu

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Margarinas , 70 gr.;
  • Grybai , 40 gr.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Sultinys , 1 stikl.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 1 stikl.;
Reikės:
  • Bulvės , 6 vnt.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sumalame mėsmale. Suberiame miltus, įmušame kiaušinius, supilame grietinę. Pasūdome.
  2. Masę išminkome, suformuojame maltinukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje, iš abiejų pusių.
  3. Nuplauname džiovintus grybus ir pamirkome, 1-2 val., šiltame vandenyje. Tada tame pačiame vandenyje juos išverdame.
  4. Miltus pakepiname su margarinu, atskiedžiame karštu sultiniu (grybų) ir truputį pakaitiname.
  5. Tuomet sudedame pjaustytus grybus, pakepintus svogūnus, pasūdome ir toliau kepame.
  6. Paruoštą padažą užpilame ant bulvinių maltinukų. Skanaus.
Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai
olia (2011-08-05 14:23:00)
atrodo paprasta ir skanu
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]