Bulvės, nuluptos ir supjaustytos riekelėmis
, 650 gr.;
Grietinėlė, 10 proc. riebumo
, 400 ml;
Tarkuotas sūris
, 65 gr.;
SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis
, 10 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.