Paieška
Reklama

Blyneliai su grybais

  • 3.5 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Įdarui:
  • Grybai, virti , 125 gr.;
  • Svogūnai , 0,5 galv.;
  • Sviestas , 40 gr.;
  • Džiūvėsėliai , 0,5 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 1 stikl.;
  • Vanduo , 2,5 stikl.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, riebalais pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami lietiniai, kurie patepami po 1- 2 šaukštus įdaro.
  2. Blyneliai susukami voleliais ir pakepinami riebaluose.
  3. Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų ir baigiama kepti.
  4. Skanaus
Receptą atsiuntė Saulė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]