Paieška
Reklama

Blynai su šokoladu

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra , 1 žiups.;
Blynams:
  • Miltai, kvietiniai , 100 gr.;
  • Šokoladas, juodasis , 50 gr.;
  • Pienas , 55 ml;
  • Grietinėlė , 55 ml;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 2 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinio baltymą ištriname iki standžių putų. Trynį išplakame su pienu, grietinėle ir vaniliniu cukrumi.
  2. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius, atsargiai įmaišome baltymą ir šokolado drožles.
  3. Įkaitintoje keptuvėje formuojame blynelius ir kepame, kol išsipūs ir apskrus. Po kiekvieno kepimo, išvalome keptuvę, kad neliktų šokolado ir kiti blyneliai nepridegtų.
  4. Prieš patiekiant pabarstome cukraus pudra.
Receptą atsiuntė Mingailė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]