Paieška
Reklama

Biskvitinės širdutės

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Aviečių uogienė , 7 v.š.;
  • Avietės , 1 stikl.;
  • Vanduo , 1 v.š.;
Biskvitui:
  • Kiaušiniai , 10 vnt.;
  • Cukrus , 10 v.š.;
  • Miltai , 10 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinio trynius bei cukrų iki purumo.
  2. Įdėkite miltus ir viską išmaišykite.
  3. Išplakite baltymus ir lėtai įmaišykite į tešlą iki vientisumo.
  4. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Jį šiek tiek patepkite sviestu.
  5. Tolygiai išskirstykite tešlą po visą formą.
  6. Kepkite 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  7. Sumaišykite uogienę su vandeniu bei avietėmis.
  8. Šiek tiek pakaitinkite keptuvėje arba troškintuve.
  9. Iš biskvito išpjaukite širdelės formos gabaliukus. Kad būtų lengviau, iš pradžių galite pasidaryti trafaretą ir tuomet pagal jį pjaustyti. Daugiau širdelių gausis, jei pjausite puselėmis, o tik tada iš dviejų darysite širdeles.
  10. Gautas širdeles apipilkite paruoštu uogų padažu.
Receptą atsiuntė Dovilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]