Paieška
Reklama

Batonas su sūriu

  • 1.0 1 1
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Naminė duona, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Tešlai:
  • Sūris, fermentinis , 200 gr.;
  • Aliejus , 50 gr.;
  • Mielės, sausos , 7 gr.;
  • Grietinė , 2 v.š.;
  • Cukrus , 2 a.š.;
  • Druska , 2 a.š.;
  • Miltai , 3,5 stikl.;
  • Vanduo , 1,5 stikl.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Česnakas , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min., kol suputos.
  2. Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
  3. Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
  4. Tada ranka suvilgyta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 35 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!
Receptą atsiuntė Zita
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]