Paieška
Reklama

Balta duona (Batonas)

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Naminė duona, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Mielės, sausos , 1 a.š.;
  • Miltai, kvietiniai , 250 gr.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Kefyras , 175 ml;
  • Druska , 1 a.š.;
Reikės:
  • Sviestas , 20 gr.;
  • Saulėgrąžos , 1 a.š.;
  • Sezamas, sėklos , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitė įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. Sumaišykite mieles su cukrumi ir druska.
  3. Supilkite kefyrą ir suberkite miltus. Tešlą maišykite šaukštu, o kai nebesimaišo, išminkykite rankomis.
  4. Kepimo formą patepkite sviestu.
  5. Sudėkite tešlą ir pailkite šiltai 1 valandai.
  6. Viršų apibarstykite sėklomis. Kepkite apie 1 valandą.
Receptą atsiuntė Giedrė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]