Paieška
Reklama

Baklažanų salotos

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Marinuota, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Aliejus , 150 gr.;
  • Actas , 110 gr.;
  • Česnakas , 6 skilt.;
  • Svogūnai , 3 vnt.;
  • Paprika , 3 vnt.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Vanduo , 1 v.š.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Baklažanui:
  • Vanduo , 3 l;
  • Baklažanas , 2 kg;
  • Druska , 6 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus perpjauti išilgai į 4 dalis, į puodą įpilti 3 l vandens, 6 šaukštus druskos, sudėti baklažanus ir virti 4-5 min.
  2. Ištraukti, leisti ataušti ir supjaustyti.
  3. Virtus baklažanus sumaišyti su kitomis daržovėmis, užpilti pravėsusiu baklažanų sirupu ir palikti marinuoti šaltai bent vienai parai.
Receptą atsiuntė Ieva
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]