Paieška
Reklama

Baklažanai su faršu

  • 4.5 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Sviestas , 3 v.š.;
  • Miltai , 3 v.š.;
  • Kiaušinio tryniai , 3 vnt.;
  • Pienas , 0,6 l;
  • Sūris , 400 gr.;
Įdarui:
  • Faršas, jautienos , 500 gr.;
  • Pomidorų padažas , 300 gr.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Česnakas , 4 skilt.;
  • Druska , 1 sauj.;
  • Pipirai , 1 sauj.;
Reikės:
  • Baklažanai , 5 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus perpjauname išilgai, išskobiam vidų ir pabarstome druska. Paliekame.
  2. Keptuvėje apkepame smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Dedame faršą ir kepame apie 5 min.
  3. Supilame pomidorų padažą, druską, pipirus ir dar kepame 15 min.
  4. Išlydome sviestą, sudedame miltus, truputį pašildome ir supilame karštą pieną. Maišydami supilame kiaušinių trynius ir verdame. Kai užvirs sudedame tarkuotą sūrį.
  5. Nuo baklažanų nuplauname druską, į kiekvieną pusę dedame faršo, o ant viršaus padažo.
  6. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 30-40 min., kol padažas paraus.
Receptą atsiuntė Margarita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]