Paieška
Reklama

Avižinių dribsnių ir mėsos apkepas

  • 3.7 5 3
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Mėsa , 300 gr.;
  • Avižiniai dribsniai , 3 stikl.;
  • Vanduo , 1,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Kalendra , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Pomidorai , 1 vnt.;
  • Bulvės , 5 vnt.;
  • Grietinėlė , 1 stikl.;
Pabarstymui:
  • Sūris , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Avižinius dribsnius užpilame šaltu vandeniu ir paliekame, kad išbrinktų.
  2. Gabalėliais supjaustome virtą mėsą. Susmulkiname pomidorą. Bulves nulupame ir supjaustome juostelėmis.
  3. Svogūnus susmulkiname ir pakepiname aliejuje. Sudedame į avižinius dribsnius. Įdedame mėsos gabaliukų ir išmaišome.
  4. Į šią masę suberiame prieskonius, pomidorą, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Bulves sudedame į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą kepimo indą. Ant bulvių sudedame avižinių dribsnių masę. Viską užpilame grietinėle, pabarstome prieskoniais ir užbarstome tarkuotu sūriu.
  5. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]