Paieška
Reklama

Avietinis pyragas

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Kvietiniai miltai , 2 stikl.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
  • Sviestas , 100 gr.;
Papuošimui:
  • Šokoladas , 100 gr.;
Reikės:
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Varškė , 500 gr.;
  • Grietinėlė , 500 ml;
  • Cukraus pudra , 100 gr.;
  • Aviečių , 150 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsikepame biskvitinį lakštą: išplaktus kiaušinius sumaišome su cukrumi, išlydytu sviestu, pienu ir kvietiniais miltais. Kepame apie 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
  2. Apie 300 ml grietinėlės išplakame kartu su varške, avietėmis ir cukraus pudra (arba paprastu cukrumi).
  3. Gautą plaktos varškės masę dedame ant iškepto ir atvėsinto biskvito lakšto. Pyragą formuojame inde arba tortų formoje.
  4. Dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą.
  5. Pyragą papuošiame šokolado ir grietinėlės padažu.
Receptą atsiuntė Jolanta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]