Paieška
Reklama

Aštrus guliašas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Kiauliena, išpjova , 500 gr.;
  • Porai , 1 vnt.;
  • Pipirai, aštrūs , 2 vnt.;
  • Žolelės, smulkintos ;
  • Druska, ;
  • Pipirai ;
Kepimui:
  • Aliejus ;
  • Sviestas ;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, gardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies. Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
  2. Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, poras, paprikas. Gardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždarius dangčiu.

    Skanaus.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]