Paieška
Reklama

Artišokai užkandžiui

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Juodieji pipirai , 4 vnt.;
  • Artišokai , 3 vnt.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Citrinos sultys , 1 a.š.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudedame artišokus žemyn galva į aukštą puodą. Pripilame vandens (trečdalį puodo), citrinos sulčių, aliejaus, įmetame česnako skiltelę ir kelis juoduosius pipirus. Įberiame druskos ir verdame, kol suminkštės.
  2. Išgriebiame artišokus iš vandens, padedame ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų. Valgome lupant lapelius po vieną ir mirkant į norimą padažą.
Receptą atsiuntė Gintarė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]