Paieška
Reklama

Arbata su vaisiais ir putojančiu vynu

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 16
Reikės:
  • Alitos putojantis vynas , 1,5 l;
  • Braškės , 250 gr.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Arbatžolės , 6 a.š.;
  • Apelsinai , 5 vnt.;
  • Citrina , 3 vnt.;
  • Bananas , 1 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 pak.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbatžoles užpilti 1 l verdančio vandens ir 3 min. plikyti. Perkošti į atskirą indą.
  2. Į arbatą suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus ištirps. Indą su arbata aušinti šaltame vandenyje, į arbatą galima įmesti keletą ledo kubelių.
  3. Vieną apelsiną kruopščiai nuplauti karštu vandeniu, nulupti žievelę ir supjaustyti griežinėliais. Iš likusių citrusinių vaisių išspausti sultis.
  4. Nuvalytas braškes perpjauti pusiau.
  5. Nuluptą bananą supjaustyti griežinėliais.
  6. Vaisius ir sultis gerai atšaldyti ir sumaišyti su arbata.
  7. Supilti į stiklinį indą, supilti vyną ir atsargiai išmaišyti. Skanaus
Receptą atsiuntė Julita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]