Paieška
Reklama

Apskrudę vištienos sparneliai

  • 4.3 5 3
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Malti baltieji pipirai , 2 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiups.;
  • Garstyčios , 2 v.š.;
  • Augalinis aliejus , 3 v.š.;
  • Obuolių sultys , 400 ml;
Reikės:
  • Vištų sparneliai , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos sparnelius nuplaukite šaltu vandeniu.
  2. Įtrinkite prieskoniais ir ištepkite aliejumi.
  3. Užpilkite obuolių sultimis ir palikite pasimarinuoti bent 12 valandų. Geriausiai išsimarinuoja per 24-48 val.
  4. Aš paprastai kepu rankovėje apie 1 valandą ir po to prakirpusi rankovę apie 20 minučių, kad vištų sparniukai apskrustų.
  5. Orkaitę įkaitinu iki 190-200 laipsnių.
Receptą atsiuntė Agneta
Komentarai
jurgita (2011-11-17 11:52:37)
o kaip ta rankove atrodo?
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]