Paieška
Reklama

Apkepas su žemuogėmis

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Varškės apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Žemuogės , 1,5 stikl.;
Tešlai:
  • Varškė , 500 gr.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Manų kruopos , 125 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Apelsino žievelė , 0,5 a.š.;
  • Citrinos žievelė , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis.
  2. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Manų mirkyti piene ar vandenyje nereikia.
  3. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės tešlą.
  4. Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kad uogų nereikėtų maišyti į tešlą: į kepimo indą įkrėskite 1/3 tešlos, supilkite uogas, o ant uogų likusią varškės tešlą.
  5. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje bent 40min. Skanaus
Receptą atsiuntė Monika
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]