Paieška
Reklama

Apkepas su vištienos įdaru

  • 4.8 5 4
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Įdarui:
  • Grybai , 400 gr.;
  • Vištienos filė , 150 gr.;
  • Grietinėlė , 150 gr.;
  • Krakmolas , 1 v.š.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Parmezano sūris , 150 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Sviestas , 120 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Parmezano sūris , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, sudėkite sviesto gabaliukus (kambario temperatūros), druską ir smulkiai sutarkuotą sūrį. Rankomis išminkykite tešlą.
  2. Į kepimo formą įtieskite iškočiotą tešlą. Pašaukite į 180° C orkaitę 15 minučių.
  3. Susmulkinkite grybus (miško, bent du kartus nuvirtus arba pievagrybius), sumalkite vištienos filė, sūrį sutarkuokite, svogūną sukapokite. Šiuos produktus (išskyrus sūrį) sumaišykite su 10 proc. riebumo grietinėle, krakmolu, druska ir pipirais.
  4. Įdarą sudėkite ant tešlos. Viršų apibarstykite sūriu.
  5. Kepkite 30 minučių (taip pat 180° C orkaitėje).
Receptą atsiuntė Aida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]