Paieška
Reklama

Apkepas su varške ir obuoliukais

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Obuoliai , 500 gr.;
Tešlai:
  • Varškė , 500 gr.;
  • Sviestas , 4 v.š.;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Manų kruopos , 2 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 1 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Vanilė , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę reikia pertrinti per sietelį.
  2. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi ir atsargiai įmaišyti į varškę.
  3. Įpilti tirpintą sviestą, cukrų, druską, kruopas.
  4. Išplakti baltymus iki standumo ir atsargiai įmaišyti į varškę.
  5. Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
  6. Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsiais. Į formą sudedame pusę varškės masės ir išdėliojame obuolius.
  7. Ant obuolių sudedame likusią masę. Kepame 180 C orkaitėje apie 35-40min.
Receptą atsiuntė Zoja
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]