Paieška
Reklama

Apkepas su pomidorais ir dešrelėmis

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Pomidorai , 3 vnt.;
  • Dešrelės , 220 gr.;
  • Sūris , 220 gr.;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 200 gr.;
  • Sūris, fermentinis , 80 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Grietinė , 3,5 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Užpilui:
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 80 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutriname sūrį. Suminkome tešlą iš miltų, kiaušinio, grietinės, sūrio ir druskos.
  2. Tešlą suvyniojame į plėvelę ir laikome šaldytuve, apie valandą.
  3. Pomidorus ir dešreles supjaustome. Sūrį sutarkuojame.
  4. Sumaišome kiaušinius, smulkintas petražoles, pieną, druską ir pipirus.
  5. Tešlą iškočiojame ir įdedame į riebalais išteptą kepimo indą. Padarome aukštesnius kraštus.
  6. Sluoksniais dedame dešreles, pomidorus ir sūrį. Ant viršaus užpilame padažą.
  7. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 30 min. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Lina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]