Paieška
Reklama

Apkepas su mėsa

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Konservuota jautiena , 400 gr.;
  • Malta veršiena , 200 gr.;
  • Svogūnai , 4 galv.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Mielinė tešla , 1 pak.;
  • Juodieji pipirai , 0,5 a.š.;
  • Grietinė , 0,3 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Užminkome mielinę tešlą, leidžiame pakilti, dar kartą perminkome, paskui iškočiojame.
  2. Padarome 2 papločius. Vieną įtiesiame į riebalais išteptą skardą ir suformuojame kraštelius.
  3. Svogūnus supjaustome kubeliais, patroškiname aliejuje, jautieną supjaustome smulkiai, veršieną pagardiname druska, pipirais, suberiame grietinę, svogūnus ir labai gerai išmaišome.
  4. Dedame ant tešlos ir uždengiame kitu lakštu.
  5. Kepame iki 180 laipsnių orkaitėje apie 50 min.
Receptą atsiuntė Arūnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]