Paieška
Reklama

Apelsininių ryžių garnyras

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Garnyrui:
  • Ryžiai , 2 stikl.;
  • Sultys, apelsinų , 1,4 stikl.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Salieras , 0,3 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cukrus , 1 žiups.;
Virimui:
  • Vanduo , 4 stikl.;
Pabarstymui:
  • Citrinos žievelė , 1 a.š.;
Kepimui:
  • Sviestas , 1,5 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje pusiau išverdame ryžius. Smulkintus svogūnus ir salierus pakepiname svieste, tada suverčiame ryžius, įberiame druskos, cukraus ir įpilame apelsinų sulčių.
  2. Viską išmaišome ir verdame ant silpnos ugnies, maždaug 10 min. Paruoštus ryžius apibarstome tarkuota citrinos žievele ir pateikiame kaip garnyrą.
Receptą atsiuntė Rita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]