Paieška
Reklama

Apelsininis varškės apkepas

  • 4.0 4 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Varškė , 350 gr.;
  • Margarinas , 150 gr.;
  • Migdolai , 150 gr.;
  • Kiaušiniai , 9 vnt.;
  • Apelsinai , 1,5 vnt.;
  • Cukraus pudra , 1 stikl.;
  • Miltai, kvietiniai , 3 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 3 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Margariną ištriname su cukrumi. Sudedame varškę ir viską išmaišome iki vientisos masės.
  2. Palaipsniui ir intensyviai maišydami sudedame kiaušinių trynius. Sudedame tarkuotą apelsino žievelę, supjaustytus migdolus, bei supilame apelsinų sultis.
  3. Suberiame vanilinį cukrų, miltus, iki standžių putų išplaktus baltymus ir išmaišome.
  4. Tešlą sudedame į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais apibarstytą kepimo indą. Kepame apie 40 min., vidutinio karštumo orkaitėje.
Receptą atsiuntė Gintautė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]