Nuplaukite daržoves.
Į puodą supilkite 1 litrą vandens ir išvirkite sultinį.
Į šaltą vandenį sudėkite virti morkas ir virkite, kol jos suminkštės.
Pievagrybius supjaustykite į ketvirčius ir sudėkite juos kelioms minutėms į verdantį vandenį, o tada išimkite (grybai turi išlikti šiek tiek kieti).
Į puodą sudėkite virti nuplautas (neluptas) bulves. Išvirus, nulupkite ir sugrūskite košę. Pagardinkite druska bei pipirais.
Saliero gumbą arba ropes nulupkite ir supjaustykite griežinėliais arba kubeliais ir virkite vandenyje su grietinėle, rozmarino bei čiobrelio šakelėmis tol ,kol suminkštės
Kepsnių paruošimas. Antienos file ile supjaustykite lygiais griežinėliais (120 - 130 g). Pabarstykite juos druska iš abiejų pusių. Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių (ant didelės liepsnos) apkepkite paruoštą mėsą iki rausvos spalvos. Tada išimkite kepsnius iš keptuvės ir padėkite juos ant grotelių.
Į keptuvę, kurioje kepė kepsniai, sudėkite apkepti smulkintus svogūnus, morkas ir kapotas petražoles. Tada supilkite brendį, vyną ir troškinkite, kol 2/3 keptuvės turinio skysčio išgaruos. Tada pilkite sultinio sumaišyto su trupučiu vandens ir troškinkite tol, kol padažo skystis taps sirupo konsistencijos.
Kai padažas bus paruoštas, įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros ir 4 minutėms pašaukite į orkaitę antienos kepsnius.
Kepsnius apliekite padažu bei patiekite su grybais, bulvių koše bei salierais (ropėmis).