Kartu su miltais viską išmaišyti. Tešlą maišyti tol, kol nebus gumulėlių. Jei tešla per tiršta, įpilti šiek tiek pieno ar ananasų sulčių.
Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, formuojame du vienodo dydžio lakštus.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 25-35 minutes.
Iškeptus biskvitinius lakštus paliekame atvėsti iki kambario temperatūros.
Per tą laiką pasigaminsime grietinėlę pertepimui.
Į grietinėlę įberiame žiupsnelį citrinos rugšties arba citrinos sulčių ir išplakame su mikseriu.
Ananasą (vidutinio dydžio) nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Ant vieno biskvitinio lakšto dedame kelis griežinėlius ananaso ir tepame grietinėlę, tą patį pakartojame ir su antru lakštu. Šonus ir viršų pabarstome kokoso drožlėmis. Pyragą papuošiame likusiais ananaso griežinėliais ir šviežiomis avietėmis.
Pyragas turėtų sustengti, todėl bent 1 valandai reikėtų palaikyti šaldytuve. Skanaus :)