Paieška
Reklama

Amerikietiškas šokoladinis zefyrų kremas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Kremui:
  • Kakava, nesaldinta , 1 a.š.;
  • Zefyrų kremas , 6 v.š.;
  • Espresso kava , 1 a.š.;
  • Grietinėlė, 35 proc. riebumo , 1 stikl.;
  • Šokoladas, juodasis , 350 gr.;
Reikės:
  • Vaniliniai ledai , 450 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir espresso kavą.
  2. Puode įkaitinkite grietinėlę. Supilkite į ją sumaišytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių ir tada ištrinkite, kol mišinys taps vientisas.
  3. Sudėkite ir įmaišykite zefyrų kremą.
  4. Patiekite su vaniliniais ledais.
  5. Šokoladinį zefyrų kremą galite laikyti šaldytuve.
  6. Prieš pateikdami pašildykite kremą, kad suminkštėtų.
  7. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt