Paieška
Reklama

Aguročių garnyras

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Garnyrui:
  • Agurotis , 0,5 kg;
  • Sviestas , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame agurotį, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Išverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Agurotį išgriebiame ir užpilame sviestu bei apibarstome petražolių lapeliais. Patiekiame kaip garnyrą, su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Receptą atsiuntė Karolina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]