Paieška
Reklama

Pradžia Gaminimo būdas - Plakimas

Gaminimo būdas - Plakimas

Rabarbarų gaiva
Rabarbarų gaiva
Ingredientai: Rabarbarai - 2 vienetai, Cukrus - 50 gramų, Vanduo - 200 mililitrų, Martinis ( - 200 mililitrų
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Ingredientai: Braškės - 200 gramų, Želatina - 15 gramų, Cukraus - 100 gramų, Citrina, sultys - 1 vienetas
Kokteilis
Kokteilis
Ingredientai: Bananai - 2 vienetai, Pienas - 100 mililitrų, Ledai - 200 gramų, Šokoladas, juodas - 1 skiltelė
Gaivus jogurto tortas
Gaivus jogurto tortas
Ingredientai: Jogurtas, Jo - 1 pakelis, Želatina, (SODŽIAUS) - 1 pakelis, Pienas, kambario temp. - 1 stiklinė, Sausainiai, SELG...
Tinginių tortukas
Tinginių tortukas
Ingredientai: Biskvitas (tarta) - 1 vienetas, Jogurtas, Jo - 800 gramų, Pienas, kambario temp. - 1 stiklinė, Cukrus - 2 valgomi...
Skanus persikų kokteilis
Skanus persikų kokteilis
Ingredientai: Persikai - 3 vienetai, Pienas - 1 stiklinė, Uogos - 1 sauja, Cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai
Nekeptas meduolių tortas
Nekeptas meduolių tortas
Ingredientai: Meduoliai, kaimiški - 1 kilogramas, Grietinė, 30 % riebumo - 500 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Želė, vai...
Gaivus varškės desertas
Gaivus varškės desertas
Ingredientai: Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 1 stiklinė, Kriaušės (arba konservuoti vaisiai) - 1 vienetas, Cukrus -...
Kivi vaisių kokteilis
Kivi vaisių kokteilis
Ingredientai: Kivi - 6 vienetai, Bananai - 2 vienetai, Ledukai - 1 stiklinė
Ledų kokteilis
Ledų kokteilis
Ingredientai: Ledai - 150 gramų, Persikų sultys - 100 mililitrų, Šokoladas - 1 skiltelė
Persikų ir melionų kokteilis
Persikų ir melionų kokteilis
Ingredientai: Melionai - 120 gramų, Persikai - 1 vienetas, Ledai - 50 gramų
Gaivus grietinėlės desertas
Gaivus grietinėlės desertas
Ingredientai: Grietinėlė - 500 mililitrų, Vaisiai (konservuoti) - 150 gramų, Želatina ( - 1 pakelis, Vanilinis cukrus - 3 valgo...
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]