Paieška
Reklama

lašišos gaminimas

Grilyje kepta lašiša
Grilyje kepta lašiša
Ingredientai: Lašišos filė - 0.5 kilogramo, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai, malti - 2 žiupsneliai, Citrina - 0.5 vieneto
Lašišos filė su krapais
Lašišos filė su krapais
Ingredientai: Lašišos filė - 0.5 kilogramo, Grietinėlė - 250 mililitrų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai, malti - 0.25 arbatinio šaukštelio, Krapai - 1 pundelis, Svogūnų laiškai - 1 pundelis
Folijoje kepta lašiša
Folijoje kepta lašiša
Ingredientai: Lašišos filė - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 galva, Krapai - 1 pundelis, Rozmarinai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Bazilikai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio
Orkaitėje kepta lašiša
Orkaitėje kepta lašiša (1)
Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Sviestas - 30 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai, malti - 2 žiupsneliai, Kvietiniai miltai - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušiniai - 1 vienet
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Ingredientai: Lašišos filė - 0.5 kilogramo, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Imbieras, maltas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Razinos - 80 gramų, Sluoksniuota tešla - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Muskatas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Alyvuogi
Lašiša su aviečių uogiene ir ožkos sūriu
Lašiša su aviečių uogiene ir ožkos sūriu
Ingredientai: Lašišos filė - 0.5 kilogramo, Aviečių uogienė - 4 valgomieji šaukštai, Ožkos sūris - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai
Lašišos užkepėlė
Lašišos užkepėlė (1)
Ingredientai: Lašišos filė - 600 gramų, Grietinėlė - 200 gramų, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Citrininiai pipirai, Santa Maria - 1 žiupsnelis, Sviestas - 80 gramų, Krapai - 1
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]