Paieška
Reklama

karšti mėsos patiekalai

Prancūziška veršiena “Duroc”
Prancūziška veršiena “Duroc”
Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Sviestas - 25 gramai, Pipirai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Konjakas - 50 mililitrų, Petražolės - 1 pundelis, Pomi
Netikras zuikis
Netikras zuikis (1)
Ingredientai: Kiaulienos faršas - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Kvietiniai miltai - 2 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 pundelis, Paprika - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Juodieji p
Troškinta jautiena su daržovėmis
Troškinta jautiena su daržovėmis
Ingredientai: Svogūnai - 2 galvos, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Jautienos faršas - 500 gramų, Poras - 1 vienetas, Pomidorų pasta - 5 valgomieji šaukštai, Sultinys, jautienos - 250 mililitrų, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Paprika, malta - 0.5 arb
Troškinta kiauliena
Troškinta kiauliena
Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1 kilogramas, Pomidorai - 4 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Sojos padažas - 50 mililitrų, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Raudonėliai (Oreganas) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Bazilikai
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]