Paieška
Reklama

apkepo gaminimas

Silkės apkepas
Silkės apkepas
Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Sviestas - 70 gramų, Mielės - 30 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Pienas - 1 stiklinė, Sūris, fermentinis - 500 gramų, Silkės filė - 7 vienetai, Svogūnai - 4 vienetai, Kečupas - 1 stiklinė, Sviestas - 30 gramų
Omletas su graikiniais riešutais
Omletas su graikiniais riešutais
Ingredientai: Kiaušiniai - 7 vienetai, Aliejus - 35 gramai, Krienai - 45 gramai, Riešutai, graikiniai - 35 gramai, Grietinė - 1 stiklinė, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis
Apkepas su pomidorais ir dešrelėmis
Apkepas su pomidorais ir dešrelėmis
Ingredientai: Miltai, kvietiniai - 200 gramų, Sūris, fermentinis - 80 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Grietinė - 3.5 valgomojo šaukšto, Druska - 1 žiupsnelis, Pomidorai - 3 vienetai, Dešrelės - 220 gramų, Sūris - 220 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Kiaušin
Bulvinis apkepas
Bulvinis apkepas
Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Morkos - 5 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 2.5 valgomojo šaukšto, Džiūvėsėliai - 1 sauja, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Pomidorų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnel
Įdarytas apkepas
Įdarytas apkepas
Ingredientai: Pienas - 250 mililitrų, Mielės - 30 gramų, Sviestas - 38 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Bulvė - 1 vienetas, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai, kvietiniai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnai - 4 vienet
Apelsininis varškės apkepas
Apelsininis varškės apkepas
Ingredientai: Varškė - 350 gramų, Margarinas - 150 gramų, Migdolai - 150 gramų, Kiaušiniai - 9 vienetai, Apelsinai - 1.5 vieneto, Cukraus pudra - 1 stiklinė, Miltai, kvietiniai - 3 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai
Mėsos ir bulvių apkepas
Mėsos ir bulvių apkepas (1)
Ingredientai: Mėsa - 500 gramų, Fermentinis sūris - 200 gramų, Svogūnai - 4 galvos, Bulvės - 4 vienetai, Majonezas - 350 mililitrų
Daržovių ir kiaušinių apkepas
Daržovių ir kiaušinių apkepas
Ingredientai: Kiaušiniai - 5 vienetai, Morka - 1 vienetas, Bulvė - 1 vienetas, Pienas - 5 valgomieji šaukštai, Žirniai - 0.8 stiklinės, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis
  • 1 /
  • 2 /
  • ... /
  • 4 /
  • 5
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]