Paieška
Reklama

Totorių virtuvė

Čeburėkai
Čeburėkai
Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Faršas - 400 gramų, Varškė - 200 gramų, Kefyras - 100 mililitrų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis
Totorių silkė
Totorių silkė
Ingredientai: Silkės filė - 200 gramų, Obuolys - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Bulvė, virta - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Grietinė - 4 valgomieji
Armėniškas troškinys
Armėniškas troškinys
Ingredientai: Baklažanai - 3 vienetai, Paprika - 4 vienetai, Pomidorai - 6 vienetai, Aliejus - 50 mililitrų, Bazilikai - 1 pundelis, Petražolės - 1 pundelis, Krapai - 1 pundelis, Kalendra - 1 valgomasis šaukštas, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Drusk
Kibinai
Kibinai
Ingredientai: Margarinas - 550 gramų, Grietinė - 500 gramų, Miltai - 400 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas, Aviena - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sultinys - 1 stiklinė, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis
Totorių česnakinis majonezo padažas
Totorių česnakinis majonezo padažas
Ingredientai: Kaparėliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Rauginti agurkai - 1 stiklinė, Laiškinis svogūnas - 4 valgomieji šaukštai, Česnakai - 4 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Majonezas - 2 stiklinės, Garstyčių padažas - 4 arbatiniai šaukšteli
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt